Dataspelsgalan 2010

Över 400 personer trängdes inne på Grodan Sergel i Stockholm när Uncharted 2 Among Thieves utsågs till Årets spel. Priset överräcktes av integrations- och jämställdhetsministern Nyamko Sabuni. Det blev dubbelt upp för EA DICE som med Battlefield 1943 vann Årets svenska spel och Battlefield 1942 som utnämndes till Årtiondets svenska spel.

  • Plats: Grodan Sergel
  • Juryordförande: Ove Kaufeldt
  • Konferencier: Christer Engström
  • Produktion: Horizon 7

Citat:
– Med så många framgångsrika spel under så många år tycker jag att det är bevisat att DICE och Battlefield-serien har uppnått en särställning inte bara på den svenska datorspelsmarknaden, utan även på den internationella. Deras storhet är så omfattande att de inom kort kan få gravitation, säger juryordföranden Ove Kaufeldt.

Årets vinnande spel.

Se bilder från galan.

22 Mar 2010

0 kommentarer

Inga kommentarer än

Lämna kommentar

Prenumerera via mail

Innehåll & arkiv