Bilder från Dataspelsgalan 2009

Konferenciern Christer EngströmÅrets hederspristagare Ulf Beckman (foto: Aaron Eklöf)Åsa Andersson på Media Markt tar emot pris för årets återförsäljarePer Strömbäck och Maria Tjärnlund delar ut årets PEGI-ambassadörChristian Ekstrand på ONOFF tar emot pris som årets PEGI-ambassadörAngelica Norgren från Pricerunner tillkännager vinnaren i Folkets val (foto: Aaron Eklöf)Årets svenska spel som vanns av Mirrors Edge, delades ut av Josef FaresGhostbusters såg till att det var spökfritt och delade ut årets actionspelPatrik Johansson hämtar pris för Professor Layton och lånar Christers hatt (foto: Aaron Eklöf)Master Chief från Halo övervakar prisutdelningenMarcus Fenix uppe på scen och överlämnar en fia i Christers händerLich King är vredgad!Nicklas Mether tar emot pris för NHL 09 som vann årets sportspel, i bakgrunden dansar Mario (foto: Aaron Eklöf)Ordförande Ove Kaufeldt delar ut pris till årets pusselspelEn zombie från Resident Evil tog över scenen!Samus Aran från Metroid överräcker årets spel till Christer (foto: Aaron Eklöf)Sirqus Alfons gjorde ett otroligt uppträdandeAlla vinnare uppe på scen och firarAaron Eklöf och Camilla LindbergAnna Bergermark och Johnny BerggrenAnn-Sofie Sydow och Per StrömbäckGo Go Bionic! Go Go Bionic!DJs för kvällen Åsa Hjalmarsson och Martin KumlinEmma Mellander, Jacob Riis och Oscar WemmertJanette Cohen Scalie fortsätter med traditionen att dricka champagne ur fianStefan Lampinen och Johan MannerhillUlrika och Hans LinderMingelPetra Tell, Martin Brundin och Ulf ThorPetra SteenhouwerI det afrikanska tältet kunde man testa Resident Evil 5Victor Leijonhufvud intervjuar Stefan Lampinen

14 Mar 2009

1 kommentar

[...] Se bilder från galan. [...]

Lämna kommentar

Prenumerera via mail

Innehåll & arkiv