Bilder från Dataspelsgalan 2008

Uppdukat för fest på Parken.Anders Appelqvist på Elektronikbranschen delade ut årets onlinespel.Take-Two tog emot pris för Bioshock.Boo FF utsågs till årets PEGI-ambassadör.Indielegenden Gustav Gelin var kvällens dj.Stefan Lampinen tar emot årets hederspris.Jonathan Danemo Rehnberg på Goodgame som prisutdelare.Mattias Edlund tar emot pris för bästa racingspel Forza Motorsport 2.Martin Brundin tar emot årets sportspel som delas ut av bronshjälten Patrik Andersson.Patrik Johansson tar emot pris av Maria Tjärnlund.Quit your dayjob spelade så hela huset skakade.Thomas Petersson gör sig redo för att dela ut årets strategispel.Kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth överräcker fian för årets svenska spel till Massive Entertainment.Menno hade svårt att bära alla fior som Activision vann.Lennart Martling, Åsa Andersson och John Häll.Hela Bergsala på scen för att ta emot pris för årets spel som gick till Super Mario Galaxy.

08 Feb 2009

1 kommentar

[...] Se bilder från galan. [...]

Lämna kommentar

Prenumerera via mail

Innehåll & arkiv